Diari Més

Les millors paelles de carn o peix se citen al Concurs de Paelles d'Alcover

Un jurat decidirà quina és la millor proposta el 29 d'abril

Una edició anterior del concurs, amb veïns cuinant una paella.

Les millors paelles de carn o peix se citen al Concurs de Paelles d'AlcoverAjuntament d'Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Nova d'Alcover serà novament l'escenari del Concurs de Paelles Vila d’Alcover, organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament. La cita serà el dissabte 29 d’abril a partir de les 11h del matí.

Es tracta d'un acte festiu i popular adreçat als alcoverencs i alcoverenques perquè mesurin les seves aptituds culinàries entre fogons, i perquè elaborin la millor paella de cada categoria, carn o peix.

El funcionament del concurs és el següent: tots els grups s’hauran d’haver inscrit prèviament i disposaran d’un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins les 14:30 h, quan hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat. Seguidament, el grup disposarà també d’una taula per dinar. Finalment, el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria .

Les inscripcions es poden fer-se a la Llibreria Jordi o al Bar Plaça Nova fins el 27 d’abril. El cost és de 5 euros per persona (3€ pels menors de 10 anys) i inclou la beguda, el vermut, plats, gots i les taules i cadires. La bombona de butà l'haurà de portar cada grup participant, a més dels estris i els ingredients per elaborar la paella.

tracking