Diari Més

Judicial

Li demanen mig any de presó per colpejar la gossa de la seva parella a Vila-seca

L’home es va enervar perquè l’animal havia fet les seves necessitats dins de casa, segons el fiscal

Els fets que han estat jutjats es van produir a Vila-seca.

Li demanen mig any de presó per colpejar la gossa de la seva parella a Vila-secaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia sol·licita sis mesos de presó per a un home que va colpejar la gossa de la seva parella perquè l’animal havia fet les seves necessitats dins de casa. Els fets van passar el 10 de gener a Vila-seca. Segons l’escrit d’acusació del fiscal, l’acció de l’animal va enervar l’home fins al punt que va començar a colpejar la gossa, propinant-li cops de puny, puntades, llençant-li aigua i tirant-la violentament a terra. Arran d’aquests fets, la parella es va començar a barallar i a agredir, patint ambdós diverses lesions. Per aquest motiu, la fiscalia sol·licita una pena d’onze mesos de presó per a l’home i de sis mesos per a la dona, per un delicte de maltractament familiar, a més de sengles ordres d’allunyament durant un període de dos anys. El judici se celebrarà als jutjats penals de Tarragona.

Després que l’home colpegés l’animal, la dona li va recriminar la seva actitud, colpejant-se tots dos amb mans i peus. Ella va patir una mossegada i diversos blaus, mentre que ell va patir rascades al canell i a l’avantbraç. Després de la batussa, la propietària va dur la gossa al veterinari.

La fiscalia acusa l’home d’un delicte de maltractament animal, pel qual sol·licita sis mesos de presó i dos anys d’inhabilitació per a la tinença d’animals. A més, el ministeri fiscal li demana onze mesos de presó per un delicte de maltractament familiar.

Al seu torn, la dona s’enfronta a sis mesos de presó per agredir la seva parella i a pagar-li una indemnització de 120 euros -ella no reclama per les lesions-. Finalment, la fiscalia sol·licita que cap dels dos es pugui acostar a menys de 200 metres de l’altre durant dos anys.

tracking