Diari Més

Les platges de Torredembarra tindran socorristes per Setmana Santa

També tindran passeres d'accés, servei de dutxes i rentapeus, papereres i servei de neteja

Imatge d'arxiu de dos socorristes a una platja de Torredembarra.

Les platges de Torredembarra tindran socorristes per Setmana SantaAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les platges de Torredembarra comptaran amb un mínim de serveis per Setmana Santa, entre els quals destaca el de socorrisme. El Servei de Prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme –integrat per dos socorristes i un coordinador- estarà operatiu de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua, d’11 h a 18 h a les platges urbanes de la Paella i Barri Marítim, fins a Cal Bofill. La vigilància es realitzarà amb patrulles dinàmiques i sense torre de control, ja que no es necessita per la baixa densitat de persones dins l’aigua en aquestes dates.

El punt central de coordinació serà el mòdul de socorrisme, situat al Barri Marítim, que compta també amb un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda. Es recomana que les persones siguin molt prudents a l’hora de banyar-se i es fixin en les indicacions de les banderes de l’estat de la mar. També es recomana que les famílies amb nens petits i gent gran es posin al voltant de la zona de mòdul de socorrisme, ja que és el punt central de l’operatiu.

A més del servei de socorrisme, les platges torrenques també tindran per Setmana Santa tres passeres d’accés –una a la Paella tocant al port, una al Barri Marítim i una al costat del Club Marítim; quatre dutxes i quatre rentapeus, ubicats a l’alçada del Club Marítim, davant la bioplatja del Barri Marítim, a la Paella a l’alçada del passeig Mediterrani i a l’alçada del port; papereres i servei de neteja diària durant Setmana Santa. Aquests serveis s’incrementaran a mesura que avanci la temporada.

tracking