Diari Més

Empresa

CaixaBank concedeix 171 milions d'euros a les empreses de la demarcació durant el 2016

Aquesta xifra representa un increment d’un 6,6% respecte el 2015

Imatge d'arxiu d'un edifici de CaixaBank

CaixaBank concedeix 171 milions d'euros a les empreses de la demarcació durant el 2016www.apabanc.es

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank ha concedit un total de 171 milions d’euros en préstecs a petites, mitjanes i grans empreses de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant el 2016. Aquests crèdits s’han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis. La xifra d’aquest 2016 referent a la província de Tarragona representa un creixement de 6,6% respecte la de l’exercici anterior.

Aquesta xifra de crèdits inclou tant préstecs com leasing a més d’operacions sindicades, en les quals CaixaBank posa a disposició de les empreses la seva experiència com a banc agent. Per altra banda CaixaBank també ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com factoring, confirming o renting, per garantir tant les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.

Tres centres especialitzats a la província

CaixaBank disposa de tres centres especialitzats a la província de Tarragona per donar resposta a les necessitats de les empreses del territori. En els centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen vint-i-nou experts en la gestió integral de les empreses que donen servei actualment a 1.800 empreses de la demarcació.

tracking