Diari Més

Poliesportiu

Més de 2.500 ciclistes participen a una Gran Fondo Cambrils Park de rècord

La cita ha passat passat de 70 participants a més de 2.500 en només quatre anys

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant aquest cap de setmana es disputa una nova edició de la Gran Fondo Cambrils Park. Dissabte, primer dels dos dies, és el torn dels ciclistes mentre que diumenge els protagonistes són els participants de la cursa a peu.

A primera hora del matí més de 2.500 ciclistes han pres part de la Gran Fondo, que ha registrat unes xifres de rècord. La cursa ciclista consta de dos recorreguts, un curt de 123 quilòmetres i un de llarg de 183 quilòmetres. El primer passa per una vintena de municipis, pujant fins a Escaladei i acumulant 2.000 metres de desnivell. El segon, la prova reina, acumula 3.100 metres de desnivell i rodeja totalment el parc del Monsant.

Al moment de la sortida des del Resort de Cambrils Park hi ha estat presents diverses autoritats, com el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Mª Vallès, o la directora del Patronat de Turisme cambirlenc, Amèlia Rico. A mé3s, s’espera que l’alcaldessa Camí Mendoza estigui present en el final de festa de la jornada ciclista.

La Gran Fondo Cambrils Park està organitzada pel village esportiu Cambirls Park i per Cycling Costa Daurada, que ha aportat prop de 200 voluntaris.

Ciclistes participants a la Gran Fondo Cambrils Park.

La sortida dels ciclistesCedida

tracking