Diari Més

Turisme

Els càmpings de la Costa Daurada i l'Ebre inverteixen més de 40 MEUR en la millora de les instal·lacions

La cinquantena d'establiments celebren el 40è aniversari com a associació amb múltiples activitats

La presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i l'Ebre, Berta Cabré, al centre de la imatge, acompanyada d'Anna Frixach, de la secretaria tècnica de l'associació, i Joan Antón, gerent de la FEHT.

inversió, resort, associació, Berta Cabré, aniversari, Joan Antón, 40, turista, Vila-seca, allotjament, càmping, Costa DauradaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre invertiran enguany més de 40 milions d'euros per millorar les seves instal·lacions. És una quantia molt elevada en comparació a altres anys -representa el doble d'inversió de l'any passat-, en bona part per la reforma d'un càmping en concret, si bé molts d'ells aprofitaran la temporada baixa per modernitzar els espais. La xifra d'inversió coincideix feliçment amb el 40è aniversari de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre. L'associació ha organitzat múltiples activitats durant aquest any per commemorar l'efemèride. El sector campista a la demarcació ofereix el 40% de les places turístiques i durant el 2016 va generar més de 8 milions de pernoctacions. Dels 56 establiments que integren l'associació, un 20% ja obren tot l'any.

tracking