Diari Més

Mellow Mood i Boikot, dos dels nous confirmats a l'Acampada Jove 2017

Aspencat, Xeic! i Roba Estesa també estaran presents en aquesta nova edició del festival

Un dels concerts de l'Acampada Jove 2016 amb gran assistència de públic.

Mellow Mood i Boikot, dos dels nous confirmats a l'Acampada Jove 2017Acampada Jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de reggae italià Mellow Mood, els madrilenys Boikot, l'Hora del Joglar, de la Garrotxa, i els terrassencs Doctor Prats, són les quatre noves confirmacions de l'Acampada Jove 2017. L'edició d'enguany, que se celebrarà el 13, 14 i 15 de juliol, ja comptava amb tres grups confirmats: Aspencat, que farà parada a la capital de la Conca de Barberà abans d'acomiadar-se per sempre dels escenaris, Xeic!, des de Rasquera, i les tarragonines Roba Estesa.

La 22a edició del festival político-musical, organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana i l'Associació Cultural Acampada Jove, acollirà, per tercerany consecutiu, Doctor Prats, que durà a l'Acampada lagira Festibal Tour!. Recentment han estat guanyadors del premi Enderrock per la millor cançó de pop-rock per 'Ara'.

Per altra banda, arribats d’es d'Itàlia, Mellow Mood trepitjaran per primera vegada l'’escenari de Montblanc amb el seu reggae característic.

Un altre dels confirmats, Boikot, és un grup caracteritzat pel seu compromís social i el missatge polític que contenen les seves cançons, i que torna a l'Acampada per carregar d'energia i reivindicació.

L'Hora de Joglar, finalment, és la banda guanyadora del Música Jove 2014, i aquest 2017 presentaran el seu nou àlbum 'Present' al festival.

Aquesta serà la novena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’'Acampada ha tingut lloc a Sant Celoni (2005-2008) i a Arbúcies (1996-2004).

tracking