Diari Més

Turisme

La marca Salou presenta una nova imatge més actual i moderna

La ciutat de la Costa Daurada vol continuar sent la primera destinació de Sol i Platja de Catalunya

D'esquerra a dreta, el gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla, Granados i Presas.

La marca Salou presenta una nova imatge més actual i modernaAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat de Turisme de Salou ha presentat aquest dijous una nova imatge de la marca Salou que pretén ser més actual i moderna que l’existent, que ja té 17 anys d’història. Un altre dels objectius és transmetre la idea de destinació familiar de qualitat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat durant la presentació que Salou «pretén generar una nova imatge, més moderna, actual, on es transmetin els valors, atributs i atractius diferencials de la destinació turística com a emplaçament destacat a la costa mediterrània» i ha afegit que «durant el 2016 s’han enregistrat un total de 7.558.545 pernoctacions, un augment d’un 9%, amb una mitjana de 4,1 nits d’estada a la destinació». «Això significa que Salou ja és una destinació turística de primer ordre», ha conclòs Granados.

El redisseny de la imatge perd els requadres de colors que emmarcaven cada una de les lletres de la ciutat i ofereix una tipografia més atrevida per tal d’enfortir la marca i potenciar la percepció de destinació global i de centre neuràlgic pel turisme de sol i platja que inclou parcs temàtics i una àmplia oferta de qualitat.

Segons ha assenyalat el regidor de Turisme, Benet Presas, «en un món amb infinitat de destinacions turístiques de qualitat, cada cop es fa més difícil escollir la destinació vacacional. No és una elecció fàcil perquè és el lloc on esperem passar les millors setmanes de l’any». «En aquestes circumstàncies, la marca juga un paper importantíssim en la decisió, declinant l’elecció cap a les destinacions amb millor imatge, millor marca. No és només un logo, és una eina fonamental per l’atractiu turístic d’una ciutat», ha afegit Presas.

tracking