Diari Més

Aquest cap de setmana arriba el II FUTRAC! a l'Arboç

Hi haurà música en directe, activitats infantils i propostes culinàries

Pepito Bravo, una de les novetats de FUTRAC! L'Arboç 2017.

Aquest cap de setmana arriba el II FUTRAC! a l'ArboçPepito Bravo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de FUTRAC! L’Arboç se celebrarà el proper dissabte 1 i diumenge 2 d’abril, al tram final de la Via Augusta, tocant al poliesportiu municipal. Serà una segona trobada de Food Trucks, on hi haurà música en directe, activitats infantils i propostes culinàries que ofereixen els vehicles participants els seus eixos centrals.

Dissabte 1 d’abril hi haurà dues actuacions de música rockabilly en directe; a les 18:45h actuarà el grup ‘Walk the Lin’, i les 21h actuarà el grup ‘Brioles’. El diumenge 2 d’abril la rumba prendrà el relleu i a les 12:15h el grup de rumba “La Klave” animarà la festa. Sergi de ‘Vergüenza Ajena’, a les 13:45h, amb el seu tribut a la rumba tancarà les actuacions de música en directe d’aquesta segona edició de FUTRAC! l’Arboç. Paral·lelament, tant dissabte com diumenge hi haurà sessions de DJ en directe amb presencia de DJ’s arbocencs convidats.

La gran varietat de productes és una de les senyes identitàries de FUTRAC!. En aquesta segona edició es combinen les millors propostes del primer FUTRAC! amb interessants novetats com és el cas de Pepito Bravo, un dels food truck participants que oferirà als assistents entrepans gourmet de vedella 100% ecològica dels Pirineus lleidatans; o La Vaqueta, que oferirà entre d’altres especialitats marisc a la planxa.

El celíacs també podran gaudir del menjar, ja que hi haurà diversos food trucks que n’oferiran sense gluten. A les xarxes socials s’aniran presentant tots els food trucks participants. Totes les activitats son gratuïtes.

tracking