Diari Més

Turisme

El Baix Camp promociona el turisme d'interior amb 50 nous paquets turístics

Una nova pàgina web mostra les activitats i l'oferta turística de la comarca

Recórrer pas a pas la natura i els paisatges interiors del Baix Camp

Recórrer pas a pas la natura i els paisatges interiors del Baix CampCedida / Rafael López Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada - Baix Camp vol promoure el turisme d'interior de la comarca oferint fins a 50 paquets turístics. Fins ara gairebé no existien aquestes ofertes per comercialitzar el turisme a l'interior de la comarca, i amb la col·laboració de 30 empreses turístiques d'interior i de muntanya, es pretén revitalitzar aquesta zona.

Els paquets combinen l’oferta d’activitat i d’allotjament que es pot trobar als municipis d’interior i de muntanya del Baix Camp, però també inclou activitats de municipis de la plana i de la costa com Reus i Cambrils, de manera que s'integren gairebé la totalitat de les poblacions de la comarca.

L’objectiu és oferir una experiència completa al visitant per tal que pugui conèixer i gaudir dels valors paisatgístics, naturals, culturals, patrimonials i gastronòmics que s’apleguen sota la marca Muntanyes de la Costa Daurada, i que lliguen l’oferta d’interior amb la de costa. És la primera vegada que els municipis d’interior i de muntanya compten amb una oferta de paquets turístics, de manera que la creació de la nova web i el suport a la comercialització d’aquests productes a partir del 30 de març permet dinamitzar molt millor tota l’oferta que ja existeix però que ara guanya en potencialitat i visibilitat.

A més, per primera vegada també s’han inventariat les més de 100 propostes d’activitats que ja es realitzaven per part de diferents empreses, i totes elles es poden trobar per primera vegada en una única plataforma de promoció, la nova web del Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada – Baix Camp. Aquesta pàgina serà l’aparador de les ofertes i l’eina d’interacció entre els usuaris interessats i el proveïdor que ofereix els paquets o les propostes turístiques.

El nou espai web actualitzarà i ampliarà l’oferta de paquets i de productes per tal d’adaptar-la a les noves tendències i gustos turístics. Muntanyes de la Costa Daurada també oferirà informació turística dels llocs d’interès a visitar i informació tècnica sobre rutes geolocalitzables, mapes interactius i característiques de traçats (durada, dificultat, desnivell...), i farà la promoció de totes les activitats a través de vídeos i imatges, oferint el preu de cada proposta amb una clara vocació de suport a la comercialització.

tracking