Diari Més

Municipal

'Bon dia, bona nit' el programa d'acompanyament a avis sols de Vinyols i els Arcs

Els majors de 65 anys que s'hi inscriuen reben cada dia una trucada al matí i una altra al vespre per controlar la seva situació

Una treballadora de l'Ajuntament s'encarrega de les trucades als avis.

'Bon dia, bona nit' el programa d'acompanyament a avis sols de Vinyols i els ArcsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de persones majors de 65 anys del municipi de Vinyols i els Arcs formen part, des de fa gairebé dos anys, del programa municipal 'Bon dia, bona nit' de la regidoria de Serveis Socials.

Els inscrits en aquest programa reben cada dia, al matí i al vespre, una trucada d'una treballadora de l'ajuntament que serveis per a comprovar si es troba bé i «detectar possibles necessitats». Al mateix temps, aquestes treucades fan una tasca d'acompanyament als avis, que en alguns casos no tenen cap familiar pròxim a qui acudir.

L’Ajuntament també disposa d’un llistat de números de telèfon de familiars d’aquests avis per avisar-los en cas que es detectés algun problema.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs, Emi Martínez destacava, sobre el programa que, «la gent agraeix tenir aquestes petites converses dins el seu dia a dia, i a nosaltres ens serveix per tenir un control de les seves necessitats i poder actuar amb celeritat si hi hagués alguna urgència».

tracking