Diari Més

Cultura

Montblanc inaugura la 'Vila del Llibre': mercat d'editorials independents més gran de Catalunya

Se celebrarà els propers 1 i 2 d’abril dintre de la muralla

Comptarà amb la presència de 43 editorials independents, 3 llibreters locals, uns 70 autors i s'han programat prop de 80 activitats per a tots els públics.

Montblanc inaugura la 'Vila del Llibre': mercat d'editorials independents més gran de CatalunyaViquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montblanc celebrarà, els propers 1 i 2 d’abril, el seu primer festival anual “Montblanc, Vila del llibre 2017”. Comptarà amb la presència de 43 editorials independents, 3 llibreters locals, uns 70 autors i s’han programat prop de 80 activitats per a tots els públics: taules rodones i xerrades amb autors; tallers; espectacles poètics, musicals i teatrals; espai infantil amb contacontes, exposicions...

Així doncs, ja està confirmada l'assistència de Carme Martí, padrina de l’edició 2017, Màrius Serra, Martí Gironell, Matthew Tree, Víctor Alexandre, Mª Carme Roca, Roser Capdevila, Teresa Costa-Gramunt, Carles Duarte, Xulio Ricardo Trigo, Lluís Foix, Víctor Amela, Josep Puigbó, Tina Vallès, Teresa Muñoz i Coia Valls, entre d’altres.

La Vila del Llibre de Montblanc està situada dintre de la muralla. Tindrà el seu accés pel Portal de Sant Jordi i, prenent el carrer dedicat a l’advocat i escriptor Joan Poblet i Teixidó, omplirà el seu casc antic de llibres, actes i activitats al voltant del llibre.

tracking