Diari Més

Finalitzen els treballs de renovació de les escales d'accés a Platja Capellans

El cost dels treballs ha estat de quasi 12.200€

Ajuntament de Salou

Finalitzen els treballs de renovació de les escales d'accés a Platja CapellansAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de platges ha finalitzat els treballs de millora en l’accés esglaonat des del carrer Gavina a la platja dels Capellans, concretament, en l’accés que té cap a la zona de les dutxes. En aquest punt, els tècnics es trobaven amb problemes que causava l’aigua del mar, especialment en moments de temporals de llevant, provocant erosió a l’arena de la platja i deixant al descobert una alçada massa perillosa entre el darrer graó de les escales i fins a peu de platja.

La regidora de l’àrea, Júlia Gómez, ha assenyalat que «amb l’arribada de la Setmana Santa s’estan duent a terme treballs a diversos indrets del litoral per tal de tenir a punt les platges per a l’inici de la temporada, entre ells, aquest de correcció de l’accés i de les dutxes de la platja Capellans».

A aquesta circumstància s’ha de sumar també fets com que la forta pendent del Carrer Gavina i la canalització per superfície d’aigües de pluja que van a parar a aquell carrer i baixen amb força i amb molta quantitat a través de l’accés esglaonat. Amb els treballs que s’han dut a terme per part dels tècnics de la regidoria de Platges s’han corregit aquestes deficiències i també s’ha millorat la pendent de desguàs d’aigua de les dutxes amb l’objectiu de solucionar definitivament aquests problemes. El cost dels treballs ha estat de quasi 12.200€.

tracking