Diari Més

La ruta de tapes de la Canonja torna aquest divendres

Un total de nou establiments participaran al Des-TAPA la Canonja, que tindrà lloc durant dos caps de setmana de març i abril

Presentació del Des-tapa la Canonja 2017.

Torna la ruta de tapes de la Canonja amb sis dies de propostes gastronòmiquesAjuntament de la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ruta de tapes de la Canonja torna amb una quarta edició aquest divendres amb sis dies de propostes gastronòmiques. Bars, cafeteries i restaurants del poble participen al Des-tapa la Canonja amb més de 15.000 tapes. Enguany, el Des-Tapa tornarà a celebrar-se durant dos caps de setmana, i es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de març, i el primer d’abril. «Són dies amb molt d’ambient i moviment ja que coincideix el festival de màgia Impossible i la ruta de tapes. És una manera de sumar», comenta el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Canonja, Francesc Roca.

Enguany hi participen nou establiments del poble, que tornaran a oferir tapa i beguda per 2,5 euros. Les propostes que s'ofereixen són: El secret de Carmen & CIA, Tu Shi, Pizza especial barbacoa, Volcà en erupció, Calçotada com a casa, Festa Mediterrània, Montadito Masricart, Mossegada, Regal Raval.

De nou, les persones que participen en aquesta ruta gastronòmica es convertiran en el jurat de la millor tapa i optaran a diferents premis. Només caldrà fer el recorregut per nou bars-restaurants participants de la Canonja i lliurar la butlleta del programa segellada. Enguany hi participen: Bar El Racó de l'Orfeó, Bocatín Malagueño, Pizzería Metro, Bar Antídot, Heladería Loli’s, Com a casa, Bar Nova Amistat, Tape Art i Fleca la Raval.

L'ajuntament atorgarà un premi de reconeixement a l’establiment que obtingui el major número de vots com la millor tapa. L'establiment guanyador rebrà una menció i el premi d'una nit per a dues persones a l'Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. L'establiment patrocinador Komkal atorgarà un premi a la tapa més creativa. També hi haurà premis per les persones que realitzin bona part del recorregut del Des-TAPA la Canonja.

tracking