Diari Més

Mor un noi de 18 anys en caure quan intentava baixar per la façana d'un edifici

El jove es trobava amb el seu cosí a casa d'una amiga que, per fets que no han trascendit, els va demanar que s'amaguessin en arribar la seva mare

El jove va caure quan baixava per la façana d'un edifici situat al carrer Cambrils de Salou.

Mor un noi de 18 anys en caure quan intentava baixar per la façana d'un edificiGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 18 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Vila-seca, va morir dimecres a la matinada després de patir una caiguda accidental a Salou. Concretament, el jove va caure d'una gran alçada quan intentava baixar per la façana d'un edifici del carrer Cambrils.

Els fets es remunten al passat dilluns a la tarda, quan el jove es trobava junt al seu cosí a casa d'una amiga seva. En arribar la mare de la noia, i per fets que no han transcendit, l'amiga va demanar als dos joves que s'amaguessin perquè la progenitora no els veiés.

Els joves van decidir amagar-se un en cada balcó de l'habitatge. Va ser en aquest moment quan van pensar que podien arribar fins al terra i marxar baixant per la façana de l'edifici. El cosí del jove de 18 anys ho va aconseguir, mentre el seu company va caure des d'una gran alçada -que no es coneix concretament- quedant ferit crític.

Fins al lloc dels fets es van traslladar ràpidament diverses patrulles de la Policia de Salou, dels Mossos d'Esquadra i del SEM, que van traslladar al ferit en estat crític al Joan XXIII. El jove va estar ingressat fins aquest dimecres a la matinada, quan es va produir la seva mort.

tracking