Diari Més

Natació

L'Hospitalet de l'Infant cedeix la piscina a La Muntanyeta

Els joves la utilitzaran una vegada per trimestre

La piscina municipal.

L'Hospitalet de l'Infant cedeix la piscina a La MuntanyetaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola La Muntanyeta-Associació Provincial de Paràlisi Cerebral utilitza aquest curs la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant. Això és possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat enguany l'entitat i l'Ajuntament.

En virtut d’aquest acord, l’empresa municipal que gestiona els esports a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant cedeix aquest curs les instal·lacions esportives municipals a l’Escola La Muntanyeta per realitzar les activitats aquàtiques que els professionals d’aquest centre vegin oportunes per als seus alumnes d’educació especial. En concret, hi ha prevista una sessió d’activitats a la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant cada trimestre. La primera va tenir lloc el mes de novembre; la segona, el passat 17 de març; i la tercera és prevista per al mes de maig.

Aquesta col·laboració, fruit de l’interès comú d’ambdues parts per actuar i incidir en la pràctica de l’activitat física com a eina d’autonomia de la persona, té com a objectiu principal millorar els aspectes psicomotrius i de salut dels alumnes d’aquesta entitat, així com l’elasticitat i la mobilitat de les articulacions, la coordinació d’accions i moviments i la relaxació del to muscular, entre d’altres, mitjançant l’activitat en el medi aquàtic.

tracking