Diari Més

Alumnes dels instituts de la Torre inicien les primeres activitats de la Festa de l'Arbre

L'esdeveniment s'ha iniciat amb una activitat amb una visita al viver municipal

Imatge dels alumnes que han realitzat les primeres activitats de la Festa de l'Arbre

Alumnes dels instituts de la Torre inicien les primeres activitats de la Festa de l'ArbreAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tallers de compostatge i promoció de voluntariat entre els joves i d’activitats al viver municipal han estat les primeres activitats de la Festa de l’Arbre de Torredembarra. Quaranta alumnes de l’Institut Ramon Torre han pogut gaudir aquest 23 de març d’aquesta activitat, mentre el 24 ho faran els alumnes de l’Institu Torredembarra. Els actes continuaran el 30 i 31 de març amb la plantada d’espècies autòctones a espais verds municipals.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha visitat aquest matí Cal Dània, on està situat el viver municipal, i ha destacat que el fet de promoure entre els joves el respecte pels arbres i les plantes ajuda a combatre el vandalisme contra els espais verds. També ha destacat que els joves veuran als carrers del municipi els arbres que hauran crescut arrel de la llavors que han plantat.

L’encarregada de desenvolupar les activitats és l’Associació Mediamblental la Sínia, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Via Pública i Manteniment.

Imatge dels alumnes que han realitzat les primeres activitats de la Festa de l'Arbre.

Alumnes dels instituts de la Torre inicien les primeres activitats de la Festa de l'ArbreAjuntament de Torredembarra

tracking