Diari Més

Infraestructures

El pavelló d'esports de Vila-seca ja està gairebé a punt per als Jocs del 2018

Les actuacions de remodelació formen part del paquet inversor de l’Ajuntament per aquest any

El pavelló municipal ha d'acollir les proves de lluita dels Jocs del Mediterrani.

El pavelló d'esports de Vila-seca ja està gairebé a punt per als Jocs del 2018Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest any 2017 l’Ajuntament de Vila-seca destinarà més de 10 milions d’euros del seu pressupost municipal a dur a terme prop de 70 actuacions a tot el municipi. D’aquestes, una de les més ambicioses és la remodelació del pavelló municipal d’esports de Vila-seca, que el 2018 ha d’acollir les proves de lluita dels Jocs del Mediterrani, i que ja està entrant a la recta final.

Ahir al matí l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va realitzar una visita d’obres acompanyat de la regidora Manuela Moya i la tinent d’alcalde de la Pineda, Esmeralda Núñez, així com un grup de tècnics municipals, i van poder constatar el bon ritme de les actuacions per la remodelació integral del pavelló i el cobriment de la pisa exterior. «Esperem que en les properes ocasions que visitem el pavelló ja sigui per mostrar-lo a les autoritats de l’organització dels Jocs» va apuntar Poblet. Les actuacions han tingut un cost d’un milió d’euros, que han estat subvencionats per la Diputació de Tarragona.

Durant la jornada l’alcalde de Vila-seca va presentar la memòria d’inversions previstes per a aquest any, i que comporta un total de10.741.888 euros. Del total de treballs previstos, n’hi ha sis que ja s’han finalitzat abans d’acabar el primer trimestre, entre els quals la urbanització de la UA PI-3 i el nou Parc de les Arenes, que ha tingut un cost de poc més de 2,8 milions d’euros.

Junt amb aquestes, hi ha un paquet important d’obres que ja estan en execució o a punt d’engegar, com la renovació integral i ampliació del cementiri municipal (Fase1), amb un pressupost de 450.000 euros, o les actuacions per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i millora de l’accessibilitat viària, a les quals s’hi destinaran 730.000 euros.

Entre els projectes previstos hi ha els guanyadors del Pressupost participatiu (parcs canins, condicionament del Centre Cívic de la Plana, ampliació dels jocs infantils al parc de la Riera i planificació del trànsit al carrer d’Amadeu Vives de la Pineda); però també accions de pes com la millora urbana i renovació de les xarxes del carrer de Joaquim Serra (613.000 euros).

Durant la presentació del paquet d’inversions per a aquest any 2017 l’alcalde Josep Poblet va assegurar que la capacitat inversora del consistori vila-secà és insòlita i singular i, va afegir, això es deriva del fet que l’Ajuntament està lliure de deute i «al control estricte de la despesa, així com a una bona gestió dels ingressos».

tracking