Diari Més

Cultura

La hipnosi serà el plat fort del Festival de Màgia Impossible de la Canonja

La presentació del festival s'ha fet aquest dimecres a la tarda al Castell de Masricart, amb un espectacle del Mag Gerard

Imatge d'un dels actes del festival de l'any passat.

L'espectacle '¡Vaya par de dos!' arriba al Festival de Màgia Impossible de la CanonjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat de Cultura del Castell deMasricartposa en marxa de nou el festival de màgia de la Canonja. Un esdeveniment cultural amb una programació de qualitat que ja s'ha fet un lloc dins del calendari de les nostres comarques. L'Impossible s'avança enguany a finals de març i està farcit d'actuacions sorprenents que de ben segur deixaran al públic bocabadat. Batall Produccions i el Mag Gerard del Teatre Màgic, continuen al capdavant de la programació de l'Impossible que ha començat aquest dimecres al Castell deMasricart, amb la presentació del festival i del llibre 'Màgia amb aliments' del Mag Gerard. Ell mateix ha presentat el seu nou espectacle per a tota la família que barreja amb un estil propi la màgia visual i sorprenent amb la comèdia, tot un seguit d'il·lusions màgiques ens acompanyaran enaquestsviatge per les diferents especialitats de l'art de l'impossible.

L'Impossible començarà el divendres 24 de marça la nitamb la Gran Gala Internacional de Màgia ambKenrisMurat &Aurelia(França),CiaMagEdgard(Catalunya),WillyMonroe (Madrid) i Toni Cors (Catalunya). En aquesta gala es podrà gaudir de les increïbles manipulacions a ritme de Tango dels francesosKenrisMurat &Aurelia. La màgia visual i original del gironí Toni Cors deixarà intrigats als espectadors de com es poden multiplicar els objectes. Des de Madrid arribarà la sorprenentmagiaflèxiadeWillyMonroe premiada internacionalment. La companyia catalana MagEdgardserà l'encarregada de fascinar el públic amb les seves grans il·lusions i una acurada posada en escena. Finalment, el mag i actor Jordi Pota serà el conductor d'aquest gran espectacle que oferirà un tast de la seva màgia còmica. Un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia podem somiar desperts.

El dissabte continuarà la màgia ambGlobesessiondeWillyMonroe, una estrena a Catalunya que podrà gaudir-se a les 12 del migdia a la Plaça Mestre Gols El creatiu il·lusionistaWillyMonroe arriba a l'Impossible amb el seu premiat espectacleGlobsesionon es combina la màgia còmica amb diversos efectes màgics en els quals els globus són els protagonistes. La interacció amb el públic, els gags, els efectes de màgia i humor s'entrelliguen per cuinar aquest show per a tots els públics.

ElhipnotistaJeffToussaint(França) serà el plat fort del festival, el dissabte a les 9 del vespre a l'Orfeó Canongí.JeffToussaintés l'hipnotitzador del programa d'Antena 3 'Hipnotízame'. En la seva primera emissió ha estat vist per més de 3.000.000 teleespectadors. En aquesta ocasió ens presentarà un espectacle en el qual es viurà una experiència difícil de creure, interactiva, plena de fortes emocions, magnetisme, misteri i humor. Un viatge a l'últim racó del subconscient a través de la fascinant tècnicade la hipnosi, la capacitat de suggestió i impressionants momentsd'hipnosiscol·lectiva.

El diumengepel matía les 11.30 començarà l'espectacle de carrer 'Glof' ambJAMClown &StreetTheater, que recorrerà totala Ravalfins alaplaçadel Castell. Un cop arribats al Castell, el MagoPatxi(Vitoria) prendrà el relleu amb la seva actuació '¿Conocesaestepollo?'. Divertit, sorprenent, participatiu, amb un discurs fresc, espontani i, sobretot, molt màgic. Així és el nou espectacle de carrer del MagoPatxiper a públic de totes les edats. I L'Impossible 2017 acabarà amb una estrena a Catalunya que presentaràAdriánCarratalá, 'El inventorde màgia', a les 6 de la tarda a l'Orfeó Canongí.

Les entrades i els abonaments pels diferents espectacles es poden adquirir anticipadament a través de la webCodeticketsi al Castell deMasricart,fins al24 de març. Lavendaa taquilla una hora abans de l'espectacle. Tot i així, gran part dels espectaclessóngratuïts.

El primer tinent d'alcalde de l'àrea de cultura, SalvadorFerré, ha comentat que «tradicionalment l'Impossible coincidia amb la Festa de la Municipalitat que celebrem el 15 d'abril, però enguanyencaure en Setmana Santa vam pensar que era millor avançar-ho a l'últim cap de setmana de març, igual que la ruta de tapes que també coincidirà amb la màgia».

tracking