Diari Més

Solidaritat

Demanen voluntaris a Tarragona i a Reus per la Recollida d'Aliments de Carrefour

La iniciativa és organitzada juntament amb el Banc dels Aliments de les comarques tarragonines

El Banc dels Aliments distribueix mig milió més de quilos que el 2014

El Banc dels Aliments distribueix mig milió més de quilos que el 2014Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Recollida Nacional als Supermercats Carrefour, organitzada juntament amb el Banc dels Aliments, torna a les comarques tarragonines per recollir aliments per als més necessitats de les nostres comarques el 31 de març i l'1 d'abril. Aquests dos dies, voluntaris a l’entrada dels establiments Carrefour demanaran als clients una col·laboració. Els productes que es recomanen donar són llet, oli i llegum cuit, i no s'accepten donacions en efectiu.

La campanya, que necessita un centenar de voluntaris, reclama encara uns 50 voluntaris per tenir totes les franges cobertes: «Tots aquells que vulguin destinar un parell d’hores el cap de setmana al Carrefour de Reus o al de Tarragona per tal d’ajudar als que més ho necessiten poden fer-se voluntaris trucant al 977 75 74 44 de dilluns a divendres de 9 a 13h».

Des del Banc dels Aliments recorden que, tot i el treball constant de l'entitat, «és necessària més ajuda encara». «Malgrat que l’any passat vam repartir més de 2.600.000 de quilos, amb aquesta quantitat només podem cobrir una menjada diària. Per tant, encara necessitem molta més ajuda i col·laboració», remarquen.

tracking