Diari Més

Altafulla escalfa motors per a la 36a edició de la Festa de l'Olla

La celebració tindrà lloc al Parc del Comunidor el proper diumenge 26 de març

Imatge d'una edició anterior de la Festa de l'Olla d'Altafulla.

Altafulla escalfa motors per a la 36a edició de la Festa de l'OllaAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa de l’Olla d’Altafulla celebrarà la seva 36ª edició el proper diumenge 26 de març al Parc del Comunidor. L’esdeveniment compartirà la jornada amb el Dia de l’Arbre com el darrer any, quan es va decidir unir ambdues festivitats.

Els altafullencs ompliran el Parc del Comunidor a partir de les 13h per tastar l’Olla d’Altafulla, una tradició ja consolidada al calendari del municipi. La regidoria de Festes preveu que es reparteixin unes 500 racions del plat, elaborat a càrrec de la Brigada Municipi i l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla.

Aquest plat típic altafullenc està fet a partir de cigrons, patates, conill, pollastre i costella de porc. La seva particularitat és el valor afegit d'un tipus de salsa de romesco que només coneixen els que la cuinen. Els tiquets ja es poden adquirir a un preu de 4 euros a l’Ajuntament d’Altafulla, Gelateria La Perla i al Quiosc Lluís. Els assistents han de portar plat, got i coberts.

La jornada de diumenge s’iniciarà a les 10 del matí a l’entorn de l’Era del Castell amb una bicicletada popular a càrrec de la Penya Ciclista d’Altafulla. L’activitat finalitzarà amb una plantada d’arbres i un refrigeri al pàrquing del carrer Alcalde Pijuan per commemorar el Dia de l’Arbre. L’acte comptarà amb la col·laboració de l’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla.

tracking