Diari Més

El centre logístic de Kiabi a la Bisbal generarà fins a 400 llocs de feina

Gestionar per ID Logístics, rebrà productes per Espanya, Portugal, Itàlia, el Marroc i el sud de França

Imatge d'una botiga de Kiabi.

El centre logístic de Kiabi a la Bisbal generarà fins a 400 llocs de feinaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre ID Logistics, que operarà per la companyia de moda Kiabi a la Bisbal del Penedès, generarà entre 300 i 400 llocs de treball, tal i com afirma el diari Expansión. En cas que el centre decidís automotitzar al màxim les instal·lacions es contractaran unes 300 persones. El gruix dels llocs de feina que es crearan serà d'operaris i conductors de carretilles, tot i que també es contractarà algun directiu, comandaments logístics i enginyers.

El filial a Espanya de ID Logistics, Logisters, operarà el centre amb 53.000 metres quadrats de superfície. Prologis, el propietari, invertirà aproximadament 50 milions en un nou polígon logístic a la Bisbal, on el seu principal usuari serà Kiabi. Així doncs, ID Logistics serà qui generarà llocs de treball i Kiabi en serà el client final. Des de La Bisbal sortiran prop de 240 milions de roba aproximadament al 2020.

El centre logístic de la Bisbal del Penedès rebrà productes per Espanya, el Marroc, Portugal, Itàlia i el Sud de França. Cal dir que després de valorar obrir el centre a Itàlia, la companyia va decidir apostar per Catalunya per l’accés al Port de Barcelona, la bona comunicació i la proximitat amb França. Finalment va decidir optar per Tarragona, on el sòl és més econòmic.

El centre funcionarà a ple rendiment a principis del 2019

El centre logístic de la Bisbal del Penedès funcionarà a ple rendiment entre finals de 2018 i principis de 2019, ja que es posarà en funcionament per fases. Els primers 25.000 metres quadrats estaran disponibles al novembre, per la qual cosa es generaran un centenar de llocs de feina. La plantilla pràcticament es doblarà en la segona etapa, ja que s'incorporaran els locals d'Italia i Portugal. El sud de França i el Marroc seran els darrers en sumar-se en la tercera i última fase. Quan el centre funcioni a ple rendiment distribuirà roba a prop de 250 botigues.

tracking