Diari Més

Comaigua regalarà 4.000 litres d'aigua als clients que es donin d'alta de la factura sense paper

L’objectiu és reduir la facturació en paper per millorar la gestió mediambiental de l’empresa

D'esquerra a dreta, el president de Comaigua, Eduard Pellicer; el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; i el gerent de Comaigua, Quim Vicens, amb la imatge de la campanya “Factura sense Paper”

Comaigua regalarà 4.000 litres d'aigua als clients que es donin d'alta de la factura sense paperCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa comarcal Comaigua, que dóna servei a set municipis del Baix Camp, ha posat en marxa una campanya en què regalarà 4.000 litres d’aigua durant un any als clients que es donin d’alta de la factura sense paper. L’objectiu és millorar la gestió mediambiental de l’empresa. Actualment, hi ha 5.300 abonats -gairebé un 15 per cent del total- que ja disposen de la factura sense paper, i l’objectiu és incrementar aquesta xifra fins arribar al 50 per cent dels abonats.

Concretament, Comaigua dóna servei als municipis de Cambrils, les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Vinyols i els Arcs, Riudecanyes, la Selva del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Els clients que vulguin aprofitar la promoció només s’han de donar alta del servei “Factura sense paper” a través del web www.comaigua.cat.

Els clients es poden donar d’alta de la factura sense paper des del 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, i fins al 10 d’agost de 2017, i han de tenir un contracte associat amb Comaigua. A més, els beneficiaris de la campanya han de mantenir l’alta del servei mentre duri la campanya per poder beneficiar-se del servei.

El descompte és realitzarà en les següents factures periòdiques, a partir de la data d’alta en l’opció de “factura sense paper”. La bonificació s’aplicarà mitjançant una línia de regularització en la factura periòdica en el concepte de consum d’aigua en funció de la tarifa del primer tram de cada municipi.

tracking