Diari Més

Laboral

La Mostra Ranxets posa en valor la cuina local de Torredembarra

Els Jardins de Cal Bofill ofereixen la degustació de divuit propostes de restaurants del municipi

Al llarg del matí s'ha realitzat un 'showcooking' sobre com cuinar ranxets.

La Mostra Ranxets posa en valor la cuina local de TorredembarraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jardins de Cal Bofill han viscut aquest diumenge una veritable festa gastronòmica amb la Mostra Ranxets, una proposta que ha servit com a carta de presentació del receptari d’un total de divuit restaurants que, al llarg de l’any, ofereixen diferents plats de ranxets, plats que han estat sempre presents en la dieta dels torrencs fets amb ingredients i productes bàsics del mar i del camp.

Centenars de persones shan acostat a l’espai on, cap a les dotze del migdia, els establiments participants han servit diferents plats de ranxets. «Enguany s’han venut 800 tíquets, molt per sobre del que es va vendre l’any passat. La diferència és que, enguany, a banda del bull, s’han servit els ranxets i això que ha fet que molta més gent s’animi», ha explicat el regidor de Comerç, Josep M. Guasch.

La mostra ha tingut també el seu vessant didàctic. Com es cuina un Ranxet? Asmarris i all cremat, ha estat el títol showcooking amb què Oriol Castro del Restaurant Compartir de Cadaqués i Disfrutar de Barcelona i Àlex Segú del Restaurant Eureka de Torredembarra han il·lustrat als presents. «Els restaurants que participen de la mostra estaran identificats i es faran diverses accions al llarg de l’any sobre la cuina de Ranxets, perquè no es refredi», ha afegit Guasch.

tracking