Diari Més

Els Band Tocats tornaran al Festival Nacional de xarangues

Seran els representants de Catalunya al certamen que se celebrarà el 30 d’abril

Els Band Tocats van aconseguir l'any passat el Premi a la Millor xaranga i el Segon premi del públic.

Els Band Tocats tornaran al Festival Nacional de xaranguesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xaranga Band Tocats participarà en el V Festival Nacional de Xarangues i Fanfàrries de Poza de la Sal (Burgos) representant a Catalunya. La trobada serà el pròxim 30 d’abril.

En la passada edició del Festival Nacional de Xarangues, els Band Tocats van obtenir el Premi a Millor Xaranga 2016 i el Segon Premi del Públic, convertint-se en una de les revelacions d’aquella edició. Enguany tornen novament a aquest prestigiós festival amb l’objectiu de defensar el títol i de tornar a portar-ho a Catalunya.

Aquesta xaranga catalana neix l’any 2007 a la població de Vila-seca i està formada per tretze músics. Des de la seva fundació han anat realitzat nombroses actuacions de llarg a llarg de la geografia catalana, aragonesa, andorrana i francesa. Han estat una de les bandes residents de Port Aventura realitzant espectacles de música de carrer. Així mateix són una de les bandes fixes a les festes de Santa Tecla de Tarragona.

Al Festival, que se celebra a la vila natal del naturalista Félix Rodríguez de la Fuente, hi estaran representades totes les comunitats autònomes, reunint com cada any al voltant de tres-cents músics participants arribats de totes les regions de l’Estat espanyol, entre els quals hi haurà la formació vila-secana.

tracking