Diari Més

El germà de Sara Lozano exigeix presó «immediata» per a Jaume Solsona

El jurat popular va declarar aquest dimecres culpable a Jaume Solsona

Primer pla de l'acusat del crim de Montblanc, Jaume Solsona, durant el judici a l'Audiència de Tarragona

fiscal, Espluga de Francolí, Jaume Solsona, assassinat, Sara Lozano, conclusions, jurat popular, Montblanc, Audiència de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Després de quatre setmanes de nervis, de patiment, d’incertesa i de múltiples sentiments i sensacions, i des del dijous dia 9 de març, després de l’exposició del fiscal i del meu advocat, vaig arribar a la conclusió que estava cent per cent convençut de que la persona que va matar a ma germana va ser Jaume Solsona Tost. De que no hi havia cap escletxa en la meva ment que pogués desviar el meu pensament en cap altre sentit». Així comença el comunicat que ha enviat el germà de Sara Lozano, Xavier Lozano.

Sara Lozano, va morir víctima d'un crim a Montblanc, la nit del 24 al 25 d'octubre del 2014, i el jurat popular va declarar culpable a l'acusat aquest mateix dimecres. El germà de Lozano explica, doncs, que «després de lligar el gran nombre d’indicis, proves pericials, tècniques, forenses, línia temporal dels fets i de les declaracions de l’ara ja sí, homicida de la Sara, no deixaven cap dubte de que havia estat ell. Ha caigut tot pel seu propi pes».

Per aquest mateix motiu, ell reclama que Jaume Solsona ingressi a presó de forma immediata, i assegura no entendre per què no s'ha produït encara aquest fet. «Com pot ser que després d’haver estat declarat culpable d’aquesta atrocitat, surti per la mateixa porta que jo? Com pot ser que no hagi ingressat a la presó immediatament, sí, preventiva, però immediata? Com es pot deixar un homicida lliure després d’haver estat jutjat i declarat culpable? Farem tot el possible perquè ingressi a presó aviat i no haguem de conviure més amb la seva presència», ha avisat Xavier Lozano.

tracking