Diari Més

Un vi de la Conca de Barberà, l'únic català entre els 18 millors del món

El vi Gran Muralles 2010 de Bodegas Torres ha estat premiat en els premis Bacchus 2017

Els premis Bacchus 2017 guardonen els vins que han obtingut puntuacions superiors a 92 punts sobre 100.

Un vi de la Conca de Barberà, l'únic català entre els 18 millors del mónCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vi Gran Muralles 2010 de Bodegas Torres, de DO Conca de Barberà, ha estat premiat en el Bacchus 2017, els guardons espanyols més prestigiosos del món del vi que han obtingut puntuacions superiors a 92 punts sobre 100. Concretament el vi de la DO Conca de Barberà ha estat guardonat amb el Gran Bacchus d’Or, convertint-se en l’únic vi català entre els 18 millors del món.

Entre els guanyadors també s’hi troben vins d’Andalusia, un negre de Castella i Lleó, un blanc de Castella Lleó, dos negres de la Rioja, tres blancs gallecs, un cava, a més de referències d'Hongria, de França i d'Eslovàquia. Aquests vins han estat elegits entre més de 1.700 referències nacionals i internacionals de 21 països, i han estat elegits per 85 tastadors experts, liderats per 15 Masters of Wine.

Bacchus 2017 ha comptat amb la participació de vins de 21 països: Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Xile, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, França, Geòrgia, Hongria, Itàlia, Mèxic, Perú, Portugal, Principat d'Andorra, República Txeca , Romania, Tunísia, Turquia, Uruguai.

tracking