Diari Més

Ensenyament

Els escolars de Valls descobreixen les entranyes del Teatre Principal

300 alumnes vallencs visiten el Teatre en les visites teatralitzades que ofereixen els actors del Grup Teatre Principal

Endinsar-se al teatre

Endinsar-se al teatreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins a 300 alumnes i professors vallencs participen en l’acció 'Les bambolines del Principal', les visites guiades pel Teatre que ofereixen els actors del Grup Teatre Principal (GTP). Des del passat dimarts fins al divendres 17 de març, els centres educatius de Valls s’han acostat al centenari edifici del Teatre Principal per conèixer-lo des de les entranyes.

Les escoles Enxaneta, Eladi Homs, Claret, Candela, Baltasar Segú, Lledó, Eugeni d'Ors i l'Escola d'adults, distribuïts en grups de 25 persones, realitzaran fins a dotze visites teatralitzades en el quart any consecutiu de les Bambolines.

Les accions tenen com a objectius descobrir els racons del centenari coliseu vallenc, que habitualment no estan a la vista del públic, conèixer la història que amaguen els diferents espais, saber quins són els preparatius d’una obra teatral o en general d’un espectacle, i viure des de dins com es desenvolupa la representació.

Aquesta activitat forma part del Programa Educatiu, una de les cinc línies medul·lars d’actuació dels Teatres de Valls, vertebrat al costat de la programació estable, de la de cultura participativa, de les residències artístiques i tècniques, i de l’Escola de l’espectador.

tracking