Diari Més

Municipal

L'oposició de Cambrils denuncia la «paràlisi municipal» de l'equip de govern

Asseguren que està causada per «la falta d'objectius comuns i de sintonia dels membres de la coalició»

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils.

L'oposició de Cambrils denuncia la «paràlisi municipal» de l'equip de govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, realitzarà una conferència dimecres vinent titulada 'Impulsem Cambrils, pas a pas', que tractarà sobre l'avanç del municipi en diversos aspectes. Davant aquest fet, l'oposició, formada pels grups municipals de Ciutadans, el Partit Popular, Nou Moviment Ciutadà i Assemblea de Cambrils, s'ha plantejat formar un bloc contrari que denuncia la «paràlisi municipal» causada, segons ells, per «la falta d'objectius comuns i de sintonia dels membres de la coalició» de govern, formada per ERC, PSC i PDeCAT.

A través d'un comunicat, des de l'oposició exposen, en primer lloc, que la neteja en diferents sectors del municipi, com en parcs i jardins, «és lamentable». També creuen que pel que fa a la il·luminació hi ha deficiències, i que l'equip de govern no fa el suficient per solucionar els problemes. Per altra banda, posen de manifest «la descoordinació interna». En aquest punt es fa referència als dos regidors d'ERC que recentment han abandonat els seus càrrecs, i a les declaracions de Dalmau sobre el sobresou il·legal que va estar cobrant des del Consell Comarcal del Baix Camp. En aquest punt, també es denuncia el «desconeixement sobre competències administratives bàsiques que han de conèixer els regidors que governen».

Pel que fa a la transparència, s'assegura que l'equip de govern «no ha complert amb el seu compromís d'informar puntualment a l'oposició dels temes importants». Denuncien que tampoc s'informa de l'estat dels temes aprovats en mocions plenàries, ni del Conveni amb Secomsa per a la recollida d'escombraries, «on es va aprovar el contracte més important que signarà aquest consistori sense explorar cap fórmula addicional per poder valorar si existia una opció millor, i que suposarà la pujada del cost del servei i de la taxa d'escombraries».

Finalment, l'oposició assegura que els projectes municipals no avancen, i que «el poc que funciona» de l'equip de govern «és per la inèrcia de mandats anteriors». Destaquen que no hi ha cap 'Pla de Mandat', i que la situació «de paràlisi municipal i de compromisos no complerts» segueix igual «un any després» de la darrera conferència.

tracking