Diari Més

Turisme

La Costa Daurada va presentar la seva oferta turística a Bielorússia

Van assistir 320 agents de viatge i «van valorar enormement la tasca desenvolupada pels hotelers»

Algunes imatges del pas dels representants de la FEHT, Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, PortAventura World i les cadenes hoteleres Ohtels, Grup Reside, H10, Best Hotels, 4R i Estival Park pel roadshow realitzat a les ciutats bielorusses de Gomel, Minsk i Mogilev.

La Costa Daurada va presentar la seva oferta turística a BielorússiaFEHT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, així com les empreses PortAventura World, Viajes Olympia i les cadenes hoteleres Ohtels, Grup Reside, H10, Best Hotels, 4R i Estival Park han participat recentment en un roadshow a les ciutats bielorusses de Gomel, Minsk i Mogilev. Allà van presentar la Costa Daurada i, més concretament, les destinacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, davant de més de 300 agents de viatges i operadors turístics locals. Aquest acte de promoció va ser organitzat per Viajes Olympia, de la mà dels touroperadors russos Intercity i Rosting.

La Costa Daurada destaca com una destinació turística familiar de qualitat per la seva àmplia oferta d'allotjament, d'activitats d'oci i lleure, gastronomia i serveis, a més del clima assolellat, convertint-se en un lloc ideal per als turistes bielorussos.

David Batalla, president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) ha afirmat que «Bielorússia és un mercat emergent complementari al rus i mou un volum important de turistes, cada cop més. Aquest és el segon any que realitzem el roadshow i hem tingut una molt bona rebuda per part dels agents de viatges locals, que han mostrat un gran interès en el turisme familiar, especialment per les platges, PortAventura World i en la imminent obertura de Ferrari Land». I ha afegit que «Els 320 agents de viatge que han assistit a les presentacions del roadshow també han valorat enormement la tasca desenvolupada pels hotelers de la Costa Daurada per incrementar l’estàndard de qualitat dels seus establiments, duent a terme un ampli conjunt de reformes."

Aquesta acció de promoció a Bielorússia s'emmarca dins les sinergies que han sorgit fruit de la col·laboració entre el sector privat, la FEHT amb els seus associats i el sector públic, en aquest cas els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca.

tracking