Diari Més

Municipal

Lucía López, nova primera secretària del PSC de la Canonja per unanimitat

La jove de 26 anys ha estat escollida durant l’assemblea de dijous al vespre

Un moment de l'assamblea de l'agrupació.

Lucía López, nova primera secretària del PSC de la Canonja per unanimitatPSC la Canonja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lucía López Cerdàn ha estat elegida primera secretària del PSC de la Canonja amb el vot unànime de tots els afiliats socialistes que van assistir a l’assemblea convocada dijous al vespre.La nova primera secretària, que substitueix Salvador Ferré, primer secretari durant els darrers vuit anys, és una jove de 26 anys, graduada en turisme per la URV, regidora d’educació i ocupació de l’Ajuntament de la Canonja i membre també de la comissió executiva de la JSC de les comarques tarragonines.

Pel que fa a la nova executiva, destaca la renovació dels seus membres amb l’entrada de cinc persones que fins ara no havien tingut responsabilitats orgàniques, el seu caràcter paritari i la continuïtat de persones amb experiència política.

Així, a banda de la nova primera secretària, completen la comissió executiva Maria de la Coba, com a secretària d’organització, Lidia Muñoz, com a adjunta a l'organització, José Luis Sánchez, com a secretari de finances, Roc Muñoz, com a secretari de política municipal, Salvador Ferré, com a secretari de comunicació i Paqui Màrquez, Felipe Ramírez, Paqui Orellana i Francisco Roca com a vocals.

En la seva primera intervenció com a primera secretària dels socialistes de la Canonja Lucía Lòpez ha destacat «la meva voluntat de donar continuïtat, amb saba nova, a la bona feina que s’està fent des de l’ajuntament per continuar bastint aquest poble líder en progrés i benestar social que volem els socialistes».

«Ens proposem donar un nou impuls al projecte socialista per la Canonja. Volem ampliar la base social que dóna suport al projecte de transformació progressista liderat per l’alcalde Roc Muñoz i el seu equip municipal. Així, les polítiques socials i de foment de l’ocupació tornaran a ser les nostres prioritats en aquest nou període que ara iniciem», ha emfatitzat la nova primera secretària.

tracking