Diari Més

Dansa

'X-TREM', videodansa de DansAra seleccionada a Chile

És una de les 16 peces seleccionades a Veladas de cine y danza - 3a Muestra
Internacional de Videodanza (Chile)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral, tancava el 2016 presentant “X-TREM”, una producció de videodansa creada juntament amb DansPXL. La coreografia original és de la directora del centre, Mei Casabona, on hi participen diferents alumnes del centre sarralenc.

La peça, després de rebre una gran acollida a la xarxa, rebia aquesta setmana la notícia de la seva primera selecció a un festival internacional a les Veladas de cine y danza - 3a Muestra Internacional de Videodanza (Chile), una de les 16 peces escollides per selecció. Aquestes es projectaran a finals de mes a la ciutat de Concepción, a Chile.

La peça va ser rodada el passat mes de setembre a les instal·lacions de Kasabona, a Valls, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sarral. La coreografia aporta un important treball físic i musical, que l’any passat els alumnes de DansAra van portar per diferents escenaris de la demarcació.

Els intèrprets participants a la peça han rebut amb gran alegria aquesta notícia, al tractar-se per molts d’ells la seva primera experiència de dansa a la pantalla i al veure que els seus moviments marxen cap a l’altra banda del món.

La peça va ser rodada el passat mes de setembre a les instal·lacions de Kasabona, a Valls.

'X-TREM', videodansa de Sarral seleccionada a ChileDansPXL

tracking