Diari Més

La Fira del Vi de Falset s'allarga un dia i posa èmfasi en els actes per un públic professional

Enguany la ciutat convidada serà Reus, mentre també s'ha animat a participar en l'esdeveniment a la DO Empordà

La Fira del Vi de Falset supera el seu rècord amb 73 cellers participants

La Fira del Vi de Falset supera el seu rècord amb 73 cellers participantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 22a Fira del Vi de Falset tindrà lloc del dissabte 29 d’abril al dilluns 1 de maig, tot allargant-se un dia més de l’habitual. Seran tres dies de cellers i tastos al carrer, en horari de 11h a 21h dissabte i diumenge i d’11h a 14h el dilluns 1 de maig. Enguany es tornaran a instal·lar diversos espais que acolliran tastos i activitats adreçades als amants del vi, a més de potenciar els actes per a un públic professional i especialitzat.

«És evident que la fira atreu a un públic cada cop més especialitzat, amb la qual cosa es busca que aquests visitants se sentin ben tractats i repeteixin any rere any», afirma l’alcalde de Falset, Jaume Domènech. En aquest sentit s’han organitzat diversos tastos a càrrec de les denominacions d’origen, de l’Escola d’enologia de Falset i dels cellers.

Per altra banda, Reus serà la ciutat convidada en aquesta edició. Hi participarà posant un estand a la fira i posant en comú alguns actes de la Capitalitat cultural de Reus, que se celebra aquest 2017, i la Fira del Vi. Enguany també hi haurà una denominació d’origen convidada, la DO Empordà, que també posarà el seu estand a la fira.

Cal dir que la Fira del Vi s’ha convertit en un esdeveniment de caràcter comarcal, amb un programa carregat d’actes en pobles de tota la comarca. Així doncs, a banda dels actes a Falset, hi ha previstos tastos a Bellmunt (Tast de les Mines i Nit de les Mines), Porrera (Tast de carinyenes), Capçanes (Nit de les garnatxes), Gratallops (Tast amb dones, Vi-night i Tast amb llops), Poboleda (Vins i música), Masroig (Trobada de food trucks), Torroja (Tast de Cal Compte) i La Morera de Montsant (Vidart Priorat).

tracking