Diari Més

Successos

Investiguen la relació entre quatre robatoris comesos la mateixa nit al Camp de Tarragona

Uns lladres van assaltar un Saló de Jocs de les Gavarres, un estanc de la Selva del Camp, un bar d'El Morell i una cafeteria de Vila-seca

Els propietaris han tapat amb fusta el vidre que va destrossar la furgoneta.

Encasten una furgoneta contra una fleca i roben la caixa registradoraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar si hi ha relació entre quatre robatoris amb força comesos al Camp de Tarragona la matinada del passat dimarts 7 de març. Concretament el cos policial està investigant si els robatoris comesos, tres per encastament amb un vehicle, podrien haver estat realitzats pels mateixos autors.

La matinada del passat dimarts va començar amb un robatori amb força a les Gavarres, concretament en un Saló de Jocs. En aquest cas els lladres van entrar pel seu propi peu, a diferència dels altres robatoris, que van produir-se encastant un vehicle contra els locals.

El segon establiment en patir un robatori va ser un estanc de la Selva del Camp situat a l'avinguda Puig i Ferrater. El robatori es va produir prop de les dues de la matinada, quan els lladres van encastar un turisme a la porta del local per accedir-hi. Es dóna el cas que els lladres ja van intentar entrar a robar a l'estanc just el dia abans, però el propietari no ho va denunciar.

Les últimes parades dels lladres es van produir a El Morell, on van entrar a robar a un bar, i a Vila-seca, on l'objectiu va ser la cèntrica cafeteria Can Vicenç. En aquest últim cas, que es va produir prop de les quatre de la matinada, els autors dels fets van encastar una furgoneta a l'aparador i es van endur una caixa enregistradora.

Amb la investigació, els Mossos d'Esquadra volen esclarir els fets i esbrinar la relació que hi pot haver entre ells per identificar i detenir els seus autors.

tracking