Diari Més

Espectacle

El Convent de les Arts d'Alcover acull l'espectacle Amors d'Estiu

Judit Neddermann i Quartet Brossa en seran els protagonistes

Aquest nou format de concert contrasta el desamor de Schubert amb versions de cançons pop-rock que parlen i celebren l'amor.

El Convent de les Arts d'alcover acull l'espectacle Amors d'EstiuAjuntament d'Alcover

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Convent de les Arts d'Alcover continua amb els espectacles de la programació hivern-primavera 2017. Aquest diumenge 12 de març a les 19h és el torn d'Amors d'Estiu amb Judit Neddermann i Quartet Brossa, que oferiran una selecció de cançons que van des del classicisme del 'Viatge d'Hivern' de Schubert, fins a terrenys del folk i el jazz.

Aquest nou format de concert contrasta el desamor de Schubert amb versions de cançons pop-rock que parlen i celebren l’amor. Així doncs, el repertori inclou una primera part amb una selecció de peces de 'Viatge d’hivern' de Schubert i una segona part amb cançons de pop-rock dels darrers 50 anys que tracten el tema de l’amor arranjades pel mateix quartet de corda a través de músics com ‘No woman no cry’ de Bob Marley, ‘Hold on’ de Tom Waits, ‘Halleluja’ de Leonard Cohen i ‘Lucía’ de Joan Manuel Serrat, entre d'altres.

Les entrades es poden adquirir per 12€ i 9€ amb el Carnet del CA, a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament "Música" i "General".

L’activitat de l’Escola de l'espectador per a aquest concert consisteix en l’accés lliure a la prova acústica amb la Judit Neddermann i el Quartet Brossa el mateix diumenge a les 17.30h amb el Carnet del Convent de les Arts. Així mateix, cal recordar que es segueix oferint el servei BusCA per a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda per pujar gratuitament al Convent de les Arts des de la Plaça Portal, així com la promoció CA jove! que permet al públic fins als 25 anys accedir a l’espectacle per 5€ comprant l'entrada el mateix dia a taquilla.

tracking