Diari Més

Comerç

Divuit entitats de la demarcació participaran en la primera Setmana del Comerç

El Govern ha posat en marxa una campanya d'actes, del 20 al 26 de març, per promocionar el comerç de proximitat

Els preus cauen dues dècimes al juliol a Tarragona i deixen la inflació anual en -0,9%, en negatiu durant l'últim any

Els preus cauen dues dècimes al juliol a Tarragona i deixen la inflació anual en -0,9%, en negatiu durant l'últim anyOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d'Empresa i Coneixement posarà en marxa entre el 20 i el 26 d'aquest mes de març la primera edició de la Setmana del Comerç. L'esdeveniment comptarà amb 122 activitats arreu del territori català i amb la participació directa de 103 entitats comercials del país, segons ha anunciat Jordi Baiget, titular del Departament. A la demarcació de Tarragona hi participaran 18 entitats: 9 del Camp de Tarragona, que faran 9 actes, i 9 de Terres de l'Ebre que duran a terme 10 activitats.

L'objectiu de la campanya és promocionar el comerç de proximitat i el comerç urbà. En el transcurs de la presentació de la campanya, Baiget també ha anunciat que per aquest exercici del 2017 el Departament destinarà més de 7 milions d'euros a la promoció del comerç i programes de formació, cosa que suposa un increment de l'entorn del 10% en relació amb els 6,5 milions del 2016.

Amb motiu d'aquesta Setmana, el Govern també ha posat en marxa una campanya de publicitat sota el títol 'Surt al carrer, viu el comerç' o a través de diferents insercions on s'explica que 'on hi ha gent passen coses increïbles'.

La campanya de publicitat inclou quatre anuncis televisius, insercions de cartells a premsa escrita i àudios per les ràdios amb un cost agregat de 875.000 euros. El primer anunci televisió es projectarà el 17 de març, dies abans de l'inici de la Setmana.

En el transcurs de la Setmana del Comerç s'organitzaran 122 activitats i es presentaran diferents estudis sectorials com l'impacte del turisme al comerç, l'estructura salarial dels botiguers, i el cens d'establiments comercials de Catalunya, entre d'altres informes.

A més d'aquestes presentacions d'estudis relacionats amb el sector, el conseller Baiget aprofitarà la setmana per presentar el programa d'incentius del comerç per aquest 2017 on concretarà la xifra que ha anunciat aquest dijous de més de 7 milions d'euros destinats a actuacions de promoció i programes de formació per al sector.

El dimarts 21 de març, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, presentarà el programa de transformació digital del comerç que es farà a les instal·lacions de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

tracking