Diari Més

Societat

Valls organitza la 9a Caminada Solidària pel Lluís, el jove amb distròfia muscular

L'activitat recaptarà recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita

Music Valls Va de Vins organitza un tast a favor de la campanya 'Fan del Lluís'

Music Valls Va de Vins organitza un tast a favor de la campanya 'Fan del Lluís'Cedida - Fan de Lluís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Municipal d'Esports de Valls ha organitzat pel proper 26 de març la 9a caminada solidària i popular per Valls, els Boscos, Fontscaldes i Masmolets. Com l'any passat la caminada serà solidària amb 'Fan del Lluís' i recaptarà recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. La ruta tindrà un recorregut de 15'2 km amb un desnivell acumulat de 200 metres i comptarà amb el patrocini de Sorea.

La caminada començarà a les 9h a la Plaça de la Sardana i acabarà aproximadament a les 13.30h a Sant Josep Obrer. Durant el recorregut hi haurà avitualllament, una aturada per esmorzar i descansar a Fontscalsdes i una darrera sorpresa a l'arribada a Valls.

El recorregut d'anada és el següent: plaça de la Sardana (Sant Josep Obrer), Barri Comarques, Residència Alt Camp, Camí del Bosc de Valls, Plana d'en Berga, Camí del Bosc de Valls, Camí de Picamoixons a Fontscaldes i pista poliesportiva de Fontscaldes. De tornada: pista poliesportiva Fontscaldes, camí de Masmolets, camí de la Verneda i Plaça de la Sardana.

El Lluís és un jove de catorze anys que pateix una malaltia rara degenerativa anomenada laminopatia congènita, una variant severa d'Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac.

El període d'inscripció comença dimecres 8 de març i acaba dijous 23 de març. Les inscripcions es poden fer online des de la pàgina web del Patronat d'Esports Municipal o presencialment a l'Ajuntament de Valls, a les Oficines del Patronat d'Esports o al Centre Esportiu El Fornàs.Des del Patronat d'Esports Municipal i Sorea es proposa col·laborar amb una aportació econòmica de 5 euros per persona o 10 euros per família que es podran donar en el moment de recollir la polsera de la caminada al Centre Esportiu Municipal El Fornàs els dies previs a la caminada, o al mateix punt de sortida el dia 26 abans de les 9h.

La caminada compta amb el suport de les entitats caminadores K+, Secció Muntanya de l'AAEET i De 9 a dues. Altres entitats que hi col·laboren són l'Ajuntament de Valls, el Consell Esportiu de l'Alt Camp, el Consell Comarcal de l'Alt Camp i la Federació d'Associacions de Veïns de Valls.D'altra banda, la pàgina de Facebook Visitavalls i el Patronat Municipal d'Esports organitza un concurs de fotografia pels participants a la caminada. Tots aquells interessats a participar-hi poden enviar les fotografies de la caminada a visitavalls@gmail.com.

tracking