Diari Més

Art

La Selva del Camp acull el primer Campus d'Arts Escèniques del Camp de Tarragona

S'oferiran cinc modalitats: circ, audiovisuals, música, dansa i teatre

La sala del Castell del Paborde va acollir prop de 150 representants del món del comerç del Camp.

La Nit del Comerç de Tarragona reconeix la tasca de les associacionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dels dies 9 al 13 d’abril tindrà lloc, per primer cop al Camp de Tarragona, un Campus d'Arts Escèniques al Castell del Paborde, La Selva del Camp. El Campus pretén ser una proposta interdisciplinar i global on tots els inscrits posaran en pràctica la seva part més creativa mitjançant l’aprenentatge de la mà de professionals i docents amb una llarga trajectòria.

El Campus anirà dirigit per joves d’entre 12 i 24 anys on podran participar en diferents disciplines: activitats teatrals, de circ amb boles d’equilibris, xanques, malabars, hula-hoops o activitats d’audiovisuals que serviran per desenvolupar i donar forma al projecte.

Els docents multidisciplinars proporcionaran a l'alumnat els coneixements bàsics per endinsar-se en el món de la creació durant aquests 4 dies. L’equip docent compta amb professionals de les arts escèniques com són Oriol Llop, de circ; Elisenda Trilla, d’arts audiovisuals; Gerard Mallorquí, de música; Elisenda Nadal, de dansa i Mònica Bartolí, de teatre de cos, veu i text.

tracking