Diari Més

Valls celebra 50 anys d'agermanament amb Andorra la Vella amb una escudellada

La festa gastronòmica tindrà lloc el 26 de març a la plaça de l'Oli

Imatge d'una escudellada realitzada a Andorra la Vella.

Valls celebra 50 anys d'agermanament amb Andorra la Vella amb una escudelladawww.andorralavella.ad

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de l’Oli de Valls acollirà el diumenge 26 de març a les 13h una gran escudellada popular per celebrar els 50 anys d’agermanament de Valls i Andorra. La festa gastronòmica, organitzada per la Confraria d’Escudellaires d’Andorra La Vella, que s’emmarca en els actes d’intercanvi de tradicions que les ciutats mantenen des de 1967.

Aquells que vulguin assistir a l’acte poden adquirir els tiquets per a l’escudellada, a un preu de 7 euros, el divendres 10 de març a l’Oficina Municipal d’Informació i Turisme o el dia 26 de març a partir de les 12h a la plaça de l'Oli. El tiquet inclou la degustació d’escudella i un plat de ceràmica commemoratiu dels 50 anys d'agermanament, una cullera de fusta, pa i vi.

El passat 12 de febrer van començar els actes de commemoració dels 50 anys d'agermanament entre les dues localitats amb una calçotada popular a la plaça del Poble d'Andorra on es van repartir 600 racions de calçots. A banda de l'escudellada, també està previst que l’agost se celebrin dues trobades institucionals: l’1 d’agost a Valls, i el 6 a Andorra la Vella coincidint amb la Festa Major.

tracking