Diari Més

'La gran ilusión' del Mago Pop arriba a Valls

L'espectacle 'La gran ilusión' tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig

El Mago Pop presentarà a Tarragona el seu espectacle 'La gran ilusión'.

El mago Pop i el musical 'Gerónimo Stilton' arribaran al Teatre Tarragona al 2017Internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acollida de la temporada 2017 dels Teatres de Valls ha fet que s’ampliï la programació amb el creador del televisiu Mago Pop i Premi Nacional de Màgia, Antonio Díaz. El seu espectacle ‘La gran ilusión' es posarà a la venda aquest dimecres 8 de març a les 17h.

L'espectacle es durà en escena el dijous 18 i divendres 19 de maig al Centre Cultural de Valls. En aquest espectacle, el Mago Pop és el protagonista involuntari d'un espai de televisió de l’estil del film El Show de Truman, que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són actors que interpreten un paper en la seva vida. El protagonista està obsessionat amb els jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Per aquest motiu, haurà de demostrar la seva vàlua i crear un espectacle que deixi el públic bocabadat.

Es comptarà amb noms com Josep Maria Pou i Emma Vilarasau. Del panorama de l’humor com Berto Romero hi cooperen a través de diferents vídeos i audiovisuals. L’espectacle està copresentat amb ‘Indi Emagic’.

Es podran comprar les entrades per la web www.ticketea.com durant les 24h, el telèfon 902044226, de dilluns a dijous de 9.30h a 14.30h i de 16.00h a 18.30h i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres no festius de 18 a 21 h i divendres no festius de 12.00h a 13.30h.

tracking