Diari Més

Educació

Miami Plajta tindrà institut propi el curs vinent

L'actual centre deixarà de ser una secció de l'Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp

L'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, durant la roda de premsa.

Miami Plajta tindrà institut propi el curs vinentAjuntament de Mont-roig

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miami Platja comptarà amb un institut propi a partir del curs vinent, i l'actual deixarà de ser una secció de l'IES Antoni Ballester de Mont-roig del Camp. Aquest és un dels principals compromisos que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha traslladat al consistori de Mont-roig en una reunió mantinguda entre l'alcalde Fran Morancho, i el regidor d'Educació, Enrique López, amb el director General de Centres Públics, Lluís Baulenas, i amb la directora de Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodes.

Tot i la notícia, falta per concretar la manera en què es traslladaran els mòduls actuals, que es troben annexos a l'Escola Joan Miró, a un indret definitiu més cèntric de les dues escoles de Miami. La Generalitat s'ha compromès a col·laborar econòmicament en part en aquest trasllat amb 600.000 euros, aproximadament.

Per altra banda, durant la reunió també es va acordar realitzar millores a l'Escola Mare de Déu de la Roca, amb una inversió per part de la Generalitat de 88.000 euros que s'executarà aquest any i que renovarà la teulada del menjador del centre. També es posarà en marxa un grau mitjà d'Informàtica, i es valorarà la possibilitat d'implantar un grau superior que li doni continuïtat.

tracking