Diari Més

Pepa Plana explicarà l'ofici de pallasso als alumnes de l'Institut Narcís Oller

El proper dissabte 4 de març presentarà el seu nou espectacle 'Paradís Pintat' al Teatre Principal de Valls

La pallassa Pepa Plana coordinarà Pallassos sense Fronteres a Tarragona

La pallassa Pepa Plana coordinarà Pallassos sense Fronteres a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pallassa Pepa Plana torna al seu municipi, Valls, per explicar el seu ofici als alumnes de l’Institut Narcís Oller. Ho farà aquest divendres 3 de març en el marc de la nova experiència “De l’escena a l’aula”, una nova línia de Teatres de Valls i el Servei Educatiu per als centres d’ensenyament de la ciutat. Pepa Plana, que ha actuat en festivals internacionals arreu del món i ha passat pel Cirque de Soleol al Canadà, explicarà tots els detalls del món dels pallassos a dos grups d’alumnes del centre, un a les 9.10h i l’altre a les 11.40h.

Per altra banda, la pallassa Pepa Palana oferirà el proper dissabte 4 de març al Teatre Principal el seu nou espectacle Paradís Pintat. En ell vesteix de màgica poesia la cara més fosca de les migracions del segle XXI. Aquest muntatge és fruit de la cooperació entre la companyia de l’artista i la línia de residències artístiques implementada als Teatres de Valls.

Les localitats per a l’espectacle del dissabte, que començarà a les 21 h, es poden adquirir al web www.ticketea.com, així com al telèfon 902 044 226 o a la taquilla del Principal demà divendres de 12 a 13.30 h i dissabte des de les 20 h. Mitja hora abans de la funció els menors de 30 anys poden obtenir durant 30 minuts les entrades a 3 € dins la Promoció Jove dels Teatres de Valls.

tracking