Diari Més

Municipal

Josep Maria Vallès i Alejandro Garcia, nous regidors de Cambrils

Els nous membres s’incorporen al govern en substitució d’Alfredo Clúa i Montserrat Masdeu, respectivament

Alejandro Garcia, a l'esquerra, i Josep Maria Vallès, a la dreta.

Josep Maria Vallès i Alejandro Garcia, nous regidors de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Maria Vallès i Alejandro Garcia van prendre possessió com a regidors de l’Ajuntament de Cambrils en el Ple Municipal celebrat dimarts passat, 28 de febrer, a la tarda.

Josep Maria Vallès s’incorpora al govern en substitució d’Alfredo Clúa i ocuparà la regidoria d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics. Vallès, de 62 anys, és titulat en Enginyeria Industrial Superior i té un ampli coneixement de l’administració pública en general i de l’Ajuntament de Cambrils en particular, ja que és funcionari des del 1998 i treballa a l’Ajuntament de Cambrils des del 2007, on fa quasi 8 anys que és el cap del Departament d’Obres Públiques. A més, ja ha estat regidor de l’Ajuntament de Cambrils tant al govern com a l’oposició. Vallès va estudiar a la Salle de Reus i Cambrils. És pare de dos fills.

Alejandro Garcia substituirà a Montserrat Masdeu. Va néixer a Tarragona el 1974 i és cambrilenc d’adopció des del juliol de 2006. És titulat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports. Després d’haver treballat en diferents consultories tècniques a Barcelona i Tarragona, ha desenvolupat la seva tasca com a enginyer a l’empresa Reus Mobilitat i Serveis S.A. des de l’any 2007. Des d’ahir, compagina aquesta tasca amb l’activitat municipal a l’Ajuntament de Cambrils. Garcia ha estat vinculat de forma activa a diferents entitats del Tercer Sector. El seu compromís al món de la política arrenca el 2008. Està casat i és pare de tres fills.

tracking