Diari Més

Societat

Les torres de rebot de Ferrari Land, enllestides

El nou parc temàtic ultima els darrers detalls abans de la seva inauguració

Una de les torres és de caiguda lliure, mentre que l'altra es mou de dalt a baix i realitza rebots.

Les torres de rebot de Ferrari Land, enllestidesPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou parc temàtic de PorAventura, Ferrari Land, ja té enllestides les torres de rebot, una de les atraccions més visibles des de la distància. Les dues altes torres, segons explica el director de desenvolupament del parc, Luis Valencia, en un vídeo, «ja estan muntades i provades». Actualment s'estan duent a terme cicles reglamentaris per tal que l'atracció estigui del tot llesta per l'obertura del parc, que tindrà lloc el vinent 7 d'abril.

Les dues torres són diferents. Una, per una banda, és de caiguda lliure, mentre que la segona realitza un moviment de dalt a baix amb diversos rebots. Fins la inauguració del parc, encara queden per acabar algunes parts. Aquest és el cas d'un circuit de conducció on els usuaris podran convertir-se en pilots sobre cotxes elèctrics. Actualment s'està muntant el sistema de vies. Després s'instal·larà la part elèctrica que carregarà els cotxes, i finalment es provaran.

Pel que fa a l'edifici principal del parc, el Ferrari Land Experience, Valencia no revela gaire informació: «A dintre hi haurà moltes sorpreses, serà el cor de Ferrari Land». Tot això només se sabrà a partir del 7 d'abril. El vídeo es pot veure a continuació:

tracking