Diari Més

La Setmana de la Dona comença a La Pobla de Mafumet amb una trobada sardanista

Els actes també comptaran amb la presència d'homes, malgrat alguna excepció

Fotografia de la Setmana de la Dona de l'edició celebrada l'any passat.

El dia 5 comença la Setmana de la Dona a La Pobla de MafumetAjuntament de La Pobla de Mafumet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest proper diumenge dia 5 donarà inici el programa d’actes previstos en el marc de la Setmana de la Dona a La Pobla de Mafumet, fins el 12 de març. Els actes comptaran amb la presència de moltes dones i, també, d’homes, ja que es pretén que aquestes jornades siguin inclusives. Hi haurà una única excepció: el Sopar de Dones, que el dissabte 11 de març arribarà a la seva desena edició i que es manté com l’únic acte d’accés exclusiu per al gènere femení. Les interessades a participar-hi poden formalitzar la seva inscripció a l’Ajuntament, fins el proper 3 de març.

La setmana donarà el tret de sortida amb una trobada sardanista organitzada per l’Associació de Dones “Mare de Déu del Lledó”, que tindrà lloc a la plaça de la Vila i que servirà per cloure el campionat territorial de colles sardanistes de la demarcació de Tarragona. L’acte, a més, inclourà missa i ofrena floral a l’església del municipi, així com la cloenda i ballada de sardanes per part de les colles participants i el posterior dinar de germanor.

Amb tot, dones i homes tindran l’oportunitat de gaudir amb un ampli ventall de propostes que engloben activitats tan diverses com els tallers de cuina, dilluns 6 de març; els balls llatins, dimarts, 7; la risoteràpia, dimecres, 8; fins arribar a la gran festa final que tindrà lloc el diumenge 12 de març: una jornada que manté la tradició d’obrir portes als recintes esportius municipals, de manera gratuïta, i que a més es veurà completada amb dues classes magistrals d’aquagym i d’aquazumba, així com la tradicional.

Finalment, l’atenció es traslladarà a les 19h al Casal Cultural, on la lectura del manifest del Dia de la Dona, en el transcurs de l’espectacle “Les dones de la Lloll”, protagonitzat per la popular i televisiva Lloll Bertran, que posarà el toc d’humor per cloure una Setmana de la Dona amb activitats per a tots els gustos.

tracking