Diari Més

Clara Solivellas (ABG) afirma que Lluís Suñé ha estat víctima d'una trampa

La regidora d’Alternativa Baix Gaià recorda que Endesa no ha presentat cap denúncia pel presumpte frau elèctric del responsable d’Acció Social

Clara Solivellas durant l'entrevista aquest dimarts a Ona la Torre.

Clara Solivellas (ABG) afirma que Lluís Suñé ha estat víctima d'una trampaOna la Torre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Lluís Suñé ha estat víctima d’una trampa i n’acabaran de sortir els responsables». Així de directa i confiada envers el seu company de files es mostrava aquest dimarts Clara Solivellas, l’altra regidora d’Alternativa Baix Gaià, davant dels micròfons d’Ona la Torre, en la que era la seva primera intervenció pública després que saltés a la llum el cas del frau elèctric que, presumptament, hauria comès el regidor d’Acció Social.

Solivellas recordava que la companyia elèctrica subministradora Endesa no ha presentat cap denúncia contra el regidor i subratllava que no s’ha respectat la presumpció d’innocència de Suñé. La regidora d’ABG anava més enllà en la defensa de Suñé tot assegurant que la seva gestió de l’establiment de l’Auca Taverna havia estat «impecable» i que, per tant, no tenia cap motiu per punxar la llum del local.

Tanmateix, durant l’entrevista, la regidora abordava l’episodi del passat 16 de febrer, quan el ple extraordinari va quedar interromput en aparèixer un document en el qual Lluís Suñé feia un reconeixement de deute davant d’Endesa de més de 4.000 euros. Solivellas recordava que el document és de fa dos anys i que, per tant, «això no implica que actualment hi hagi cap deute».

La regidora d’ABG carregava durament també contra els partits de l’oposició i el paper que, segons el seu parer, han adoptat en tot aquest assumpte i, especialment, en el darrer ple extraordinari que van convocar per demanar la revocació de l’edil.

El gest que vol el PSC

Deixar totes o només una part de les seves responsabilitats al govern o bé aportar documentació que demostri que està treballant en la defensa de la seva innocència, són les opcions que el PSC posarà aquest dimecres damunt de la taula durant la Junta de Govern Local per tal que el regidor materialitzi el «gest» que els socialistes reclamen des del passat divendres per mantenir intacta la seva confiança en l’edil. Encara avui, durant l’entrevista, Clara Solivellas demanava que el PSC expliqués quin era aquest «gest» que volien, tot recordant que la defensa jurídica que està preparant Suñé li impedeix aportar proves explícites de forma pública. Uns i altres podrien tenir una resposta al llarg del matí de dimecres.

Tota la polèmica al voltant del regidor d’ABG va començar a finals del mes passat quan es va fer públic que Lluís Suñé hauria connectat l’Auca Taverna, el local que regentava, al subministrament elèctric sense tenir comptador. Suñé, qui té les competències municipals sobre pobresa energètica, hauria, presumptament, «punxat la llum» durant quatre anys seguits.

tracking