Diari Més

Ensenyament

Les Carmelites guanya la Lliga de Debat a Tarragona

El col·legi participarà a la fase final que tindrà lloc a Barcelona

Els membres de l'equip vencedor de les Carmelites.

Les Carmelites guanya la Lliga de Debat a TarragonaURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip del col·legi les Carmelites de Tarragona va guanyar el del col·legi Elisabeth de Salou en la final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives que es va fer aquest dissabte a la sala de juntes del campus Catalunya. Les Carmelites s'ha imposat als deu equips restants de les comarques de Tarragona que han participat al certamen, i ara s’enfrontaran amb la resta d’equips de les universitats de la Xarxa a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d’abril, quan tindrà lloc la fase final de la competició.

Els dos semifinalistes van ser l’IES Martí l’Humà, de Montblanc i l’IES Vidal i Barraquer, de Tarragona, que havien estat els vencedors de la fase local de l’any passat.

Aquest any el tema de debat ha estat 'Els animals tenen drets?', i en les diferents eliminatòries tots els equips han hagut de defensar arguments a favor i en contra d’aquesta qüestió. El tema del debat serà el mateix per tota la competició, també per a la fase final que se celebrarà a la UPF a partir del 27 d’abril amb representants de les 14 universitats participants.

La participació en la competició està oberta als alumnes dels centres d’ESO i Batxillerat. A la fase local, hi han pres part els instituts Martí i Franquès, Jaume I, Vidal i Barraquer, Fontanelles, Martí l’Humà i el Morell; i els col·legis Elisabeth, Sant Josep, Turó, La Salle i Mare de Déu del Carme.

Els integrants de l'equip del col·legi Elisabeth de Salou, que van arribar a la final, durant una de les seves intervencions.

Les Carmelites guanya la Lliga de Debat a TarragonaURV

tracking