Diari Més

En marxa les obres de la residència per a la gent gran de Vandellòs, que tindrà 16 places

Per tal que s’instal·li aquest nou equipament es realitzen obres de reforma al centre assistencial polivalent del municipi

La nova residència se situarà al primer pis de

En marxa les obres de la residència per a la gent gran de Vandellòs, que tindrà 16 placesAjuntament de Vandellòs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest mes de febrer s’han iniciat les obres de reforma del centre assistencial polivalent de Vandellòs, situat al carrer de Móra, les quals permetran que l’edifici aculli una residència per a la gent gran. El nou centre tindrà un total de 16 places, quatre més de les previstes inicialment, ja que els tècnics del departament de Treball, Afers Socials i Famílies han considerat que hi ha prou espai per ampliar la capacitat. A més la residència serà un centre acreditat per la Generalitat per atendre a persones beneficiàries de les prestacions econòmiques vinculades a la Llei de Dependència.

En el marc d’aquestes obres els serveis annexos destinats a la gent gran que fins ara es trobaven a la primera planta de l’edifici –vestidors, cuina i altres espais comuns- es traslladaran a la primera planta, on hi haurà la residència. També es reformaran les habitacions perquè totes puguin encabir dormitoris dobles. D’altra banda, el consultori mèdic, que fins ara es trobava a la primera planta, es reubicarà a la planta baixa. Així, tots els serveis dirigits a la gent gran es concentraran a la primera planta de l’edifici, tal i com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Cristina Borràs.

Els treballs, que està previst que finalitzin abans de l’estiu, els du a terme l’empresa Cobra Instalaciones i Servicios SA per un import de 200.000 euros. Aquest és un projecte de cofinançament sobre activitats de desenvolupament local, per als municipis de la zona d’influència de les instal·lacions nuclears Vandellòs I i Vandellòs II. L’Ajuntament va presentar-lo a aquesta línia d’ajuts convocada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i rebrà una subvenció de 111.900 euros.

tracking