Diari Més

Carnaval

Els municipis del Camp de Tarragona viuen un gran Carnaval

El cap de setmana ha estat carregat d'actes arreu de les comarques del Camp

Carnaval als pobles del Camp de Tarragona

Carnaval als pobles del Camp de TarragonaCedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana de Carnaval ha portat desenes de rues i d'actes a tots el municipis del Camp de Tarragona. Els habitants del Vendrell i de Roda de Berà no han volgut perdre's un dels caps de setmana més esbojarrats de l'any,.

Pel que fa al Vendrell,a la Rua de Carnaval que va tenir lloc divendres a la nit, hi van participar 38 carrosses i 9 comparses, sumant així un total de 4.672 participants. El jurat, format perprofessionals del món de la dansa (Miriam Buitrago i Mònica Esteve), carrossaires (Sergi Gonzalez i Josep Costa), modistes (Carme Gené i Manoli Carvajal) i la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, va decidir els guanyadors deles diferents categories:

  • 1r premi carrossa local: 'Hasta el infinito y más alla'de Sambatek del Vendrell.
  • 2n premi carrossa local: 'Mary Poppins'dels Karallots del Vendrell.
  • 1r premi carrossa visitant:'La vie est belle'de Guardiola de Font-rubí.
  • 2n premi carrossa visitant i Premi millor coreografia: 'Temps de festa' de Moja.
  • Premi millor disfressa: 'La nit dels mussols'de Clariana.

Roda de Berà ha comptat enguany amb una novetat important: una rua de platja dissabte al matí,organitzada amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Costa Daurada-Berà. Pel que fa a lagran rua de Carnaval, va tenir lloc dissabte al vespre. Set carrosses i una comparsa van recórrer els principals carrers del nucli urbà entre núvols de confeti i al ritme de la música, fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. La festa va seguir durant la nit, i diumenge va tenir lloc la rua infantil.

tracking