Diari Més

Carnaval

El Carnaval Xic's torna a repartir solidaritat a Salou

Els concursos de disfresses marquen la festa de la nit de dissabte

El jurat i els premiats del concurs de disfresses del Carnaval Xic's.

El Carnaval Xic's torna a repartir solidaritat a SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou va tornar a repartir solidaritat aquest dissabte amb la tercera edició del Carnaval Xic’s, que organitza el Club Xic’s amb la col·laboració de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. Prop de 600 persones van omplir el Pavelló Salou Centre per gaudir del concurs de disfresses, al qual hi van participar un centenar d’infants.

La festa del Carnaval Xic’s va atorgar el primer premi del concurs al Martín Posada, un salouenc d’encara no dos anys disfressat amb motius de la pel·lícula ‘Up’. Aquesta cita va servir per fer un donatiu solitari a l’Hospital Materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil, al qual es va donar la totalitat de la recaptació de les entrades, que tenien un preu de dos euros.

La nit la va marcar la Festa Jove, organitzada per la Regidoria de Joventut del consistori salouenc conjuntament amb el Grup Esplai Salou. A més d’estar amenitzada pel DJ Moi Gregor i els propis membres de l’esplai local, la nit va comptar amb un nou concurs de disfresses, que va repartir premis en diverses categories com les millors disfresses individuals, grupals, les més originals o la millor posada en escena.

Els premis que es van repartir durant tota la jornada de dissabte en els diferents concursos de disfresses constaven de vals per utilitzar en comerços de Salou. Els xecs anaven des dels 50 euros als 200 euros.

tracking